Σε αυτό το σεμινάριο θα μάθεις:
• Πώς να συντηρείς τα τρόφιμα σωστά και να αυξήσεις το χρόνο ζωής τους
• Πως να οργανώνεις μία αποθήκη διατροφικής ανεξαρτησίας για 3,6,12 μήνες
• Πώς να ψωνίζεις έξυπνα και να αξιοποιήσεις με τον καλύτερο τρόπο τα χρήματά σου • Πώς να μαγειρεύεις με ότι έχεις διαθέσιμο και να μην πετάς τίποτα. • Μαγειρικές ιδέες για απλές, νόστιμες και υγιεινές, οικονομικές συνταγές.
Το σεμινάριο χωρίζεται σε 3 μέρη:
★ Εισαγωγή στη Μαγειρική Οικονομία. Φιλοσοφία και Δεκάλογος της Μαγειρικής Οικονομίας.
★ Συντήρηση τροφίμων «Δεν πετάμε τίποτα». Τρόποι μακρόχρονης Συντήρησης. Βασικά αποθήκευσης τροφίμων.
★ Ψώνια. Μυστικά για έξυπνες αγορες. Υγιεινές και οικονομικές λύσεις για μεγάλες ποσότητες και τρόφιμα διαρκείας.
Μέρος του σεμιναρίου βασίζεται στο περιεχόμενο του βιβλίου “Μαγειρική Οικονομία“.
───────────────────────
Τετάρτη 23/5, 7:00 - 9:00μ.μ.
p a r t i z a n, βαλαωρίτου 29
───────────────────────
Εισηγητής: Ευτύχης Μπλέτσας
Ο Ευτύχης Μπλέτσας είναι συγγραφέας της «Μαγειρικής Οικονομίας», παρουσιαστής στην «Κουζίνα της Μαμάς» και στα «Μουσικομαγειρέματα» που προάγουν την Υγεία με εκπαιδευτική Ψυχαγωγία.
─────────────────────────────────────
☏ 2310 533 859 (ώρες γραμματείας 4:00-9:30 μ.μ.)
✉ [email protected]