Τμήμα PHOTOSHOP 28/05/12
Μαγειρική οικονομία και αποθήκευση τροφίμων 23/05/12
Marketing Εικαστικών Τεχνών 14/05/12
Φτιάξτε το δικό σας blog 11/05/12
Nέο Εργαστήρι Ραπτικής: Ράβε-Ξήλωνε 08/05/12
Σεμινάριο Κυτιοποιίας 20/04/12
LA BIJOUTERIE 04/04/12
Αθλητική Δημοσιογραφία 04/04/12
23/05/12
Μαγειρική οικονομία και αποθήκευση τροφίμων

Σε αυτό το σεμινάριο θα μάθεις:
• Πώς να συντηρείς τα τρόφιμα σωστά και να αυξήσεις το χρόνο ζωής τους
 • Πως να οργανώνεις μία αποθήκη διατροφικής ανεξαρτησίας για 3,6,12 μήνες
 • Πώς να ψωνίζεις έξυπνα και να αξιοποιήσεις με τον καλύτερο τρόπο τα χρήματά σου • Πώς να μαγειρεύεις με ότι έχεις διαθέσιμο και να μην πετάς τίποτα. • Μαγειρικές ιδέες για απλές, νόστιμες και υγιεινές, οικονομικές συνταγές.
Το σεμινάριο χωρίζεται σε 3 μέρη:

★ Εισαγωγή στη Μαγειρική Οικονομία. Φιλοσοφία και Δεκάλογος της Μαγειρικής Οικονομίας. 

★ Συντήρηση τροφίμων «Δεν πετάμε τίποτα». Τρόποι μακρόχρονης Συντήρησης. Βασικά αποθήκευσης τροφίμων.

★ Ψώνια. Μυστικά για έξυπνες αγορες. Υγιεινές και οικονομικές λύσεις για μεγάλες ποσότητες και τρόφιμα διαρκείας.

Μέρος του σεμιναρίου βασίζεται στο περιεχόμενο του βιβλίου “Μαγειρική Οικονομία“.

───────────────────────
Τετάρτη 23/5, 7:00 - 9:00μ.μ.
p a r t i z a n, βαλαωρίτου 29
───────────────────────

Εισηγητής: Ευτύχης Μπλέτσας

Ο Ευτύχης Μπλέτσας είναι συγγραφέας της «Μαγειρικής Οικονομίας», παρουσιαστής στην «Κουζίνα της Μαμάς» και στα «Μουσικομαγειρέματα» που προάγουν την Υγεία με εκπαιδευτική Ψυχαγωγία.

─────────────────────────────────────
☏ 2310 533 859 (ώρες γραμματείας 4:00-9:30 μ.μ.)
[email protected]

01 02 03

AddThis

Το "Πείραμα" είναι συμβατό με τη λειτουργία "Ζούμ" των φυλλομετρητών τελευταίας γενιάς.